Tariefbij Aan De Hand

 

InterKid

Aan de Hand staat geregistreerd bij het gastouderbureau InterKid waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag, afhankelijk van het inkomen. Ouders zijn wel verplicht zich in te schrijven bij hetzelfde gastouderbureau en gebruik te maken van hun bemiddeling, willen zij de toeslag ontvangen. Voor meer informatie over InterKid ga naar www.interkid.nl.

Tarief

De kosten voor de opvang zijn inclusief persoonlijke tijd voor het kind, oog voor het ontwikkelingstempo, verantwoorde voeding, leerzaam en uitdagend spelmateriaal, verjaardagscadeautje, maandelijkse nieuwsbrief incl. foto's en luiers maar exclusief flesvoeding. De kosten bedragen €75,00 per dag per kind.

Aan de Hand Kinderopvang organiseert één keer per jaar een zomerfeest om het jaar af te sluiten, samen de zomer en de verjaardag van Aan de Hand te vieren. Voor moeder- en vaderdag krijgen de kinderen een cadaeutje mee naar huis. Wanneer ouders jarig zijn wordt ook hier aandacht aan besteed.
Ook vindt er één keer per jaar een oudergesprek plaats waarin de ontwikkeling van het kind uitgebreid besproken wordt. Aan de Hand maakt per kind een getuigschrift en beschrijft daarin het kind, de ontwikkeling wordt uitgebeeld doormiddel van foto's en beschreven doormiddel van een kind volgstysteem.

Aan de Hand Kinderopvang houdt in de periode dat het kind bij haar is een map bij met alle gemaakte knutselwerken. Deze map gaat mee naar huis wanneer het kind de opvang verlaat zodat het later terug kan kijken naar een mooie periode uit het begin van het leven.