Baby - dreumesspel

Deze workshop gaat dieper in op het baby- en dreumesspel. In welke ontwikkeling zit het kind, hoe kun je daar op aan sluiten en waarom is de afstandsbediening in deze fase toch zo intressant? Hoeveel speelgoed bied je aan in de box en welke grenzen stel je aan de dreumes? Met deze workshop duik je in de belevingswereld van de baby en de dreumes!

Doelgroep

Deze workshop is vooral interessant voor ouders en opvoeders die met baby’s en dreumessen te maken hebben.

Resultaat

Na deze workshop begrijp je het jonge kind beter en weet je waar het kind zit in zijn ontwikkeling. Je kunt hier op inspelen en er op aansluiten.

Duur

De workshop zal ongeveer 2 ½ uur duren.

Investering

- Wilt u de workshop aan huis samen met 4 à 5 gasten die u heeft uigenodigd dan kost het €25,- per persoon excl. de gastheer/vrouw en excl. de reiskosten voor Aan de Hand.

- Wilt u deze workshop voor op het kinderdagverblijf voor het personeel of als invulling voor een ouderavond neem dan contact op met Aan de Hand voor een vrijblijvende offerte.

- Of volg de workshop op één van de workshopdagen bij Aan de Hand, zie de Facebookpagina voor actuele data. Kosten zijn €25,- tenzij anders wordt aangegeven in de aankondiging op Facebook.