Workshopsbij Aan De Hand

 

Een blik in de speelwereld

Wat is spel nou eigenlijk, wat heeft spelen voor waarde en hoe verloopt de spelontwikkeling? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens de workshop. Ook bespreken we de rol van de volwassene in de spelontwikkeling van het kind en krijg je eye openers over diverse spelsituaties. Kom spelenderwijs dichterbij het kind met deze workshop!

Doelgroep

De workshop is interessant voor ieder die geinteresseerd is in het spel van een kind, maar ook zeer geschikt voor een ouderavond op het kinderdagverblijf.

Resultaat

Na deze workshop weet je hoe de spelontwikkeling verloopt, wat de waarde is van spel, je weet wat de taken zijn van de volwassene en wat je juist wel en niet kunt doen in deze ontwikkeling. Wist je bijvoorbeeld al dat kinderen van alles verwerken door middel van spel?

Duur

De workshop zal ongeveer 2 ½ uur duren.

Investering

- Wilt u de workshop aan huis samen met 4 à 5 gasten die u heeft uitgenodigd dan kost het €25,- per persoon excl. de gastheer/vrouw en excl. de reiskosten voor Aan de Hand.

- Wilt u deze workshop op het kinderdagverblijf voor het personeel of als invulling voor een ouderavond neem dan contact op met Aan de Hand voor een vrijblijvende offerte.

- Of volg de workshop op één van de workshopdagen bij Aan de Hand, zie de Facebookpagina voor actuele data. Kosten zijn €25,- tenzij anders wordt aangegeven in de aankondiging op Facebook.