Peuter - kleuterspel

Deze workshop gaat dieper in op het peuter- en kleuterspel. In welke ontwikkeling zit het kind, hoe kun je daar op aan sluiten en waarom kunnen kinderen toch zolang discussiëren voordat ze beginnen met spelen? Waarom zegt de peuter vaak nee tegen een volwassene in het spel? Met deze workshop duik je in de belevingswereld van de peuter en de kleuter!

Doelgroep

Deze workshop is vooral interessant voor ouders en opvoeders die met peuters en kleuters te maken hebben.

Resultaat

Na deze workshop begrijp je het jonge kind beter en weet je waar het kind zit in zijn ontwikkeling. Je kunt hier op inspelen en er op aansluiten.

Duur

De workshop zal ongeveer 2 ½ uur duren.

Investering

- Wilt u de workshop aan huis samen met 4 à 5 gasten die u heeft uitgenodigd dan kost het €25,- per persoon excl. de gastheer/vrouw en excl. de reiskosten voor Aan de Hand.

- Wilt u deze workshop op het kinderdagverblijf voor het personeel of als invulling voor een ouderavond neem dan contact op met Aan de Hand voor een vrijblijvende offerte.

- Of volg de workshop op één van de workshopdagen bij Aan de Hand, zie de Facebookpagina voor actuele data. Kosten zijn €25,- tenzij anders wordt aangegeven in de aankondiging op Facebook.